Parters till Overpowered

Vi på Overpowered arbetar nära med en rad aktörer med inriktning på e-sport. Vår vision och drivkraft är att leverera den bästa upplevelsen för våra e-sport intresserade kunder. Tillsammans med våra partners gör vi detta till en verklighet.

Vi är stolta över att ha ZOWIE som samarbetspartner här på Overpowered. ZOWIE förser e-sport världen med utrustning till högsta kvalitet. FPS världen har länge dominerats av ZOWIE’s 240HZ skärmar och vi hade siktet på ett samarbete redan vid uppstarten. Vårt center är fullt utrustat med skärmar och möss från ZOWIE så våra kunder får dom bästa förutsättningarna för att prestera när dom e-sportar hos oss.

Mer information om ZOWIE hittar ni via zowie.benq.com.
Griffel är en helhetsleverantör av IT-tjänster till företag i hela Sverige. Dom hjälper oss att få ett blixtsnabbt internet så våra kunder har så stor fördel som möjligt väl ute på spel-servrarna. Ett lagg-fritt spelande är ett måste för en gamer. Griffel har duktig support och en engagerad personal.

Mer information om Griffel hittar ni via www.griffel.se.
Xtrfy är ett svenskt företag med inriktning på gaming utrustning. Vi är super exalterade över att inleda ett samarbete med xtrfy som gör riktigt bra utrustning för oss gamers. Vårt VIP-rum på Overpowered är fullt utrustat med den senaste hårdvaran från xtrfy.

Mer information om XTRFY hittar ni via www.xtrfy.com.