Overpowered bygger din speldator

Att köpa en speldator är inte helt lätt. Marknaden ändras konstant och för att få ut maximalt av sin investering så behöver man välja rätt. Att köpa en färdigmonterad dator i sin lokala hemelektronikkedja ger ofta få möjligheter att uppgradera i framtiden. Genom att ha kontroll över sin dator och att ha en plan för framtiden gynnas du som konsument i alla lägen.

Vad innebär det att bygga datorn genom Overpowered

Vi handplockar delarna efter er budget och era behov. Vi optimerar och prioriterar rätt delar till just det datorn ska användas till. 

Prislista

Konsulttimme för handplockning av datordelar450 kr
Bygga dator *550 kr
Bygga dator, installation av Windows 10 Pro, drivrutiner, spelklienter, spel enligt önskemål900 kr
Windows 10 pro licens OEM800 kr
Paketpris – konsulttimme, montering, installation, Win10 Pro license, 6 månader support1950 kr

Konsulttimme

Vi bokar in en tid där vi tillsammans går igenom vilka delar ni behöver beställa för att bygga ihop en speldator. Ni sätter budgeten och tillsammans väljer vi ut komponenter som passar era behov. Vi går igenom olika leverantörer och räknar på att optimera prestandan mot kostnad.

Bygga dator

Montering av samtliga datordelar.
* Vattenkylning + 200 kr
* Annat special = tillägg kan variera

Bygga ihop dator & installation av Windows 10, drivrutiner & spelklienter

Vi bygger ihop din dator och drar kablarna snyggt och prydligt. Installerar Windows 10 (Licens går att köpa till). Installerar drivrutiner, spelklienter, Windows-uppdateringar och andra programvaror som önskas. Även installation av favoritspelen ingår (OBS! Ej spellicenserna). Vi hjälper till och ställer in skärm och mus för att få den optimala upplevelsen från start. Datorn kommer att vara klar att start och användas direkt när ni kommer hem.